Polityka wartości



Na czym nam zależy? Jakie zasady wyznajemy? By się dowiedzieć, sprawdź naszą politykę wartości.

Profesjonalizm


Każda tworzona przez nas dokumentacja HACCP zawiera nie tylko ogólne schematy, ale także dokładny, faktyczny opis Państwa przedsiębiorstwa. Zależy nam, by informacje zbierane przed tworzeniem księgi HACCP były rzetelne na tyle, by i sama księga HACCP była dla Państwa dokumentem pomocnym w każdym możliwym aspekcie prowadzenia restauracji. Udało nam się to osiągnąć dzięki dokładnej ankiecie, na podstawie której tworzymy system HACCP dla Państwa lokalu. Bazujemy więc nie tylko na danych Państwa firmy, ale także informacjach dotyczących układu pomieszczeń, procesów produkcyjnych zachodzących w Państwa lokalu oraz wielu innych.

Doświadczenie


Jako managerowie gastronomii wiemy, czym jest system HACCP od właściwej jego strony. Wiemy, jak bardzo ułatwia, a nie utrudnia – wbrew powszechnemu przekonaniu – zarządzanie restauracją lub innym dowolnym lokalem gastronomicznym. Konsekwentne wypełnianie rejestrów pozwala szybciej reagować na ewentualne usterki, obecność szkodników; ponadto rejestry to także często wykazy dat, w których przeprowadzone zostały konkretne czynności, np. generalne sprzątanie lub wymiana tłuszczów we frytownicy. Dokumentacja HACCP powinna być więc traktowana nie jako przykry obowiązek, ale jako nasz pomocnik w drodze do dobrego zarządzania gastronomią.

Gwarancja jakości


Tworząc dokumentacje HACCP oraz prowadząc szkolenia z zakresu organizowania gastronomii, podnoszenia sprzedaży oraz innych, pomagamy przedsiębiorcom mierzyć się ze startem oraz wspierać rozwój ich biznesów poprzez kładzenie nacisku na tworzenie zrównoważonej polityki jakości i wartości w firmie. Wiemy, że inwestycja w ludzi jest najlepszą inwestycją, i tym podejściem staramy się zarażać przedsiębiorców, zwłaszcza tych, których sukces jest bezpośrednio zależny od zatrudnianych przez nich ludzi. Jednocześnie dokładamy wszelkich starań w nasz osobisty rozwój, by móc Państwu służyć pomocą i radą w oparciu o najnowsze strategie i trendy w branży; pilnujemy także, by zarówno tworzona przez nas dokumentacja HACCP, jak i szkolenia HACCP, były nie tylko na wysokim poziomie merytorycznym, ale też cechowały się dużą przyswajalnością pod kątem szkoleń pracowników na wszystkich poziomach struktury Państwa lokalu.

Jeśli chcesz wiedzieć więcej o tym, co możemy zrobić, by Twój lokal osiągnął sukces, i był bezpieczny nie tylko na papierze, sprawdź tutaj.

Chcesz zamówić szkolenie?
Potrzebujesz poznać więcej szczegółów?
A może masz nietypowe pytanie?

Czekamy na Twój kontakt!
e-mail: biuro@gastroexpert.com.pl
tel: +48 663 072 715