Szkolenie HACCP


Szkolenie HACCP, wykonywane jest przy okazji wdrażania systemu HACCP do nowego lokalu, lub co jakiś czas, gdy np. dochodzi do zmiany pracowników w lokalu, jest rozwiązaniem niezwykle istotnym, jeżeli mamy zamiar prowadzić rozwijający się, odnoszący sukcesy biznes w zupełnie niełatwym świecie gastronomii.
Szkolenie HACCP służy przede wszystkim tłumaczeniu zawiłości księgi HACCP oraz przykładowemu obrazowaniu zawartych w niej zasad w codziennej pracy lokalu.

Jak dokładnie wygląda szkolenie HACCP?


Szkolenie z zakresu HACCP trwa ok. 4 godzin, i przeprowadzane jest we wskazanym przez klienta miejscu. Najlepiej, jeśli w tym szkoleniu uczestniczą wszyscy pracownicy lokalu.
Podczas szkolenia, pracownicy zaznajamiani są z podstawowymi pojęciami systemu HACCP, uczą się analizy ryzyka oraz wyznaczania krytycznych punktów kontroli, biorą udział w kejsach z zakresu kreowania bezpieczeństwa żywności.

Co innego mogę zrobić, by uczynić mój lokal lepiej prosperującym?


Na początku, jako przedsiębiorca poruszający się w nowej branży, możesz mieć wiele wątpliwości co do kwestii prowadzenia lokalu gastronomicznego. Warto wtedy zasięgnąć porad fachowców i skorzystać z specjalnie przygotowanych szkoleń, audytów i konsultacji, które rzucą zupełnie inne światło na Twoje działania w świecie gastronomii.
Nasze programy szkoleniowe służą przede wszystkim poprawie kluczowych zagadnień związanych z Twoją restauracją czy kawiarnią. Z chęcią pomożemy Ci dostosować menu, podpowiemy w nurtujących Cię kwestiach, przeprowadzimy audyt bezpieczeństwa żywności czy wyszkolimy Twój zespół sprzedażowy.


Jeśli chcesz wiedzieć więcej o tym, co możemy zrobić, by Twój lokal osiągnął sukces, i był bezpieczny nie tylko na papierze, sprawdź tutaj.

Chcesz zamówić szkolenie?
Potrzebujesz poznać więcej szczegółów?
A może masz nietypowe pytanie?

Czekamy na Twój kontakt!
e-mail: biuro@gastroexpert.com.pl
tel: +48 663 072 715